Party & Event fotografie

Een blijvende herinnering

Ook voor party & event fotografie kunt u bij mij terecht. Wanneer u een evenement of feest organiseert kan een professionele fotograaf niet ontbreken. Het vastleggen van emotie en sfeer tijdens een feest, partij of evenement is één van de moeilijkste aspecten van het fotograferen. Wanneer dit op de juiste manier gedaan wordt zorgt dit ervoor dat uw gasten achteraf niet alleen met een warm gevoel terugdenken aan uw evenement, maar ook met een warm gevoel terug kunnen kijken naar de sfeervolle beelden. Zo wordt uw evenement een blijvende herinnering waar mensen nog lang van kunnen genieten.

 

Stijl van fotograferen

Zoals u wellicht eerder hebt gelezen op mijn website, is het vastleggen van emotie mijn voornaamste doel tijdens een evenement of feest. Door rekening te houden met compositie, omgeving, belichting maar ook door het instrueren van mensen wanneer mogelijk, garandeer ik dat er sfeerbeelden ontstaan waar échte emotie te zien is. De werkwijze die ik toepas verschilt per evenement, daar een optreden van een artiest minder te sturen zal zijn dan een setting zoals een feest of partij (carnavalsfeest of trouwfeest) waar uw gasten makkelijker te benaderen zijn.

 

Wat zijn de kosten?

Elk evenement of feest is anders en vraagt om een unieke benadering. Zowel in tijd als in aanpak van fotograferen. Het is dan ook onmogelijk om één vaste prijs te hanteren voor een reportage. Om er zeker van te zijn dat op uw evenement de sfeer en emotie vastgelegd kunnen worden zoals in de voorbeelden hieronder, raad ik u aan contact met mij op te nemen zodat we uw wensen inhoudelijk kunnen bespreken. Daaropvolgend kan ik u een gerichte prijsopgave geven. Klik hier om contact op te nemen.

 

Fotografie voor carnavalsverenigingen

Elk jaar staat Brabant volledig op zijn kop dankzij het feest waar iedereen jaarlijks naar uitkijkt, carnaval. Dit feest wordt in Brabant altijd groots gevierd. Organiseert u met uw carnavalsvereniging een gaaf feest of evenement? Om te zorgen dat uw gasten uw evenement niet zomaar vergeten, zorg ik ervoor dat uw feest of partij stijlvol in beeld gebracht wordt. Zo kunnen uw gasten en u jaarlijks met een fijn gevoel terugblikken op een onvergetelijk feest. Heeft u interesse als (carnavals)vereniging in een samenwerking? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Nieuwsgierig geworden naar voorbeelden? Bekijk hieronder een greep uit de vele foto's die ik gemaakt heb waar de emotie van af spat.