Puur Porsche Treffen 2023 Aquabest


Groot aantal Porsche's op Aquabest

Op 18 juni 2023 was het weer zo ver. Uit de wijdste omgeving (ook Duitsland) trokken tientallen Porsche's in de richting van het Aquabest terrein in Best om de nieuwe editie van PUUR Porsche Treffen bij te wonen. Het deelnemersveld bestond uit een grote diversiteit van exclusieve Porsche's.

 

Diverse exclusieve modellen

Ook dit jaar weer trok het evenement een grote diversiteit aan exclusieve auto's. Een Porsche blijft altijd een mooie verschijning om te zien, het zijn veelal tijdloze auto's die niet snel verouderd overkomen in het hedendaagse straatbeeld. Ondanks de aanwezigheid van exoten als een blauwe 911 GT3 RS uit 2019, en een splinternieuwe (verkochte) 2023 editie van de GT3 RS in het wit met groen, is het af en toe handig om te beseffen dat zoveel Porsche's bij elkaar een bijzondere aangelegenheid is. Het zijn er zóveel bij elkaar.

 

PUUR Porsche Magazine Abonnement

Dit evenement werd georganiseerd door PUUR Porsche Magazine. Maandelijks brengen zij een magazine uit dat volledig is samengesteld op de liefhebber van Porsche. Interesse om op dit prachtige blad te abonneren? Bekijk dan hun aanbiedingen via deze (klik) link en wordt abonnee vanaf €4,49 per maand!