Boerdereike Groente- en fruitwinkel Eindhoven


Winkelaanzicht. Fruit- en groentewinkel Boerdereike in Eindhoven door Jordy Leenders.

Fotoreportage van winkelpand

Onlangs maakte ik foto's voor Boerdereike, dé groente- en fruitwinkel in de omgeving van Noord-Eindhoven. Deze lokale winkel bestaat sinds 1955 en verkoopt allerhande (o.a. eigen geteeld en gekweekt) fruit en groente, maar levert daarnaast ook lekkernijen van andere leveranciers. Denk daarbij aan (chocolade) noten en andere delicatessen.

 

Fruit voor bedrijven en scholen

Bij Boerdereike kunt u niet alleen terecht voor groente en fruit als particulier, maar ook als bedrijf of ondernemer bent u welkom. Zo kunt u hier met uw bedrijf bijvoorbeeld terecht voor vers fruit voor op het werk, maar ook voor scholen en fruit op school.

 

Vergaderen

Behoefte om uw vergadering eens op een andere locatie te houden dan op kantoor? Ook hier kunt u als bedrijf voor terecht bij Boerdereike. Ze bieden de mogelijkheid om te vergaderen in een landelijke omgeving in huiselijke sfeer. De ruimte van 53 vierkante meter met eigen keuken is te huur vanaf 4 uur. Optioneel kunt u hierbij natuurlijk ook gebruik maken van de eet- en drinkmogelijkheden die ze aanbieden.

 

Uw bedrijf ook professioneel vastgelegd?

Bent u als winkeleigenaar ook benieuwd hoe uw winkel eruit ziet wanneer deze professioneel op de foto is gezet? U kunt de foto's bijvoorbeeld gebruiken voor promotie op social media of zelfs gebruiken voor lokale printdoeleinden. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op, ik bekijk graag samen met u wat we kunnen doen om uw bedrijf zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

 

Bekijk de foto's hieronder, klik erop voor een vergroting.