Zakelijk portret: Ariëlle van Gestel


Zakelijke portretreeks - Ariëlle van Gestel

Opdrachtgever: Ariëlle van Gestel van Vida Nova.

Locatie: Van der Valk hotel Breda Princenhage

 

Recent maakte ik een serie zakelijke portretten van Ariëlle van Gestel. Al ruim 25 jaar is zij werkzaam als coach en trainer voor bedrijven in het MKB en particulieren. Met haar persoonlijke aanpak stelt ze haar klanten in staat om zowel bedrijfsgerichte- alsook persoonlijke missies en doelen te realiseren. Naast haar werk als freelance coach werkt ze in ditzelfde discipline al ruim 17 jaar als coach voor het gerenommeerde opleidingsinstituut Mikrocentrum in Veldhoven.

 

Ze beschrijft dan ook dat het haar zakelijke missie is om mensen, teams en organisaties te begeleiden gedurende veranderingsprocessen om zo meer zelfrealisatie te creëren. Het opleiden en coachen van individuen in leiderschap behoort tot haar specialismen. Kortom, bij Vida Nova kun je als organisatie en particulier terecht voor ontwikkelingstrajecten om het beste uit het individu én organisatie te halen.

 

Bekijk hieronder de gemaakte portretreeks.

 

U als ondernemer(s) ook professioneel in beeld?

Enthousiast geraakt na het zien van onderstaande beelden? Neem gerust contact op. In een persoonlijk gesprek luister ik graag naar uw wensen en bekijk ik wat ik voor u kan betekenen.