Bruiloftsreportage


De mooiste dag van jullie leven is er een die je niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Al ruim 10 jaar fotografeer ik bruiloften om in de mooiste bruidsreportages te voorzien voor gelukkige stellen.

 

Stijl van fotograferen

Fotografen hebben een eigen stijl in het vastleggen van beelden. Dit bepaalt de uiteindelijke sfeer die de beelden uitstralen en iedere fotograaf heeft een andere stijl. Denk bij het kiezen van een fotograaf daarom ook goed na over welke stijl het best bij jullie past.

 

Mijn stijl is het best te omschrijven als observerend, beelden genomen van een afstand die groot genoeg is om jullie (dag)gasten met hun meest comfortabele gelaat vast te leggen. Denk hierbij aan situaties die jullie tijdens de dag niet bewust beleven maar achteraf tijdens het bekijken van de foto's met een prettig gevoel terug laat denken aan dat specifieke moment. Niet alleen jullie naasten en gasten zorgen voor die fijne herinnering, de locatie is minstens net zo belangrijk. Het vastleggen van de prachtige plek waar het allemaal gebeurt, in vele details, zal dan ook niet ontbreken in de foto's. Hieronder enkele voorbeelden.

 

Pakket en prijs

  • Persoonlijke kennismaking en bespreken van wensen
  • 14 uur fotografie op locatie (08:00-22:00 uur)
  • Afdruk naar keuze (40x60cm) met passe partout en bijpassende lijst
  • Persoonlijke USB met selectie van minimaal 300 beelden
  • Volledige selectie bewerkt (kleurcorrectie, kleine aanpassingen)
  • Ruimte voor andere bewerkingen naar wens zonder meerprijs

Pakketprijs €1.795

 

Nieuwsgierig geworden? 

Neem voor meer informatie contact op met mij via het aanvraagformulier.