Bruiloftsreportage


De mooiste dag van uw leven is er een die u niet onopgemerkt voorbij wilt laten gaan. Al meerdere jaren fotografeer ik bruiloften en sinds enkele jaren werk ik nauw samen met het team van Totem Foto & Video om in de mooiste bruidsreportages te voorzien voor gelukkige stellen.

 

Stijl van fotograferen

Fotografen hebben een eigen stijl in het vastleggen van beelden. Deze stijl is bepalend voor de uiteindelijke sfeer die de beelden uitstralen en iedere fotograaf brengt weer een andere stijl met zich mee. Denk bij het kiezen van een fotograaf daarom ook goed na over welke stijl het best bij jullie past.

 

De stijl die ik zelf toepas op mijn beelden is het best te omschrijven als observerend, beelden genomen van een afstand die groot genoeg is om mensen met hun meest comfortabele gelaat vast te leggen. Denk hierbij aan situaties die jullie tijdens de dag niet bewust beleven maar achteraf tijdens het bekijken van de foto's met een prettig gevoel terug laat denken aan dat specifieke moment. Doordat we de dag zowel met video-en fotografie vastleggen elimineren we de kans op het missen van belangrijke en mooie momenten. Op deze manier zijn uw mooiste momenten dus altijd vastgelegd en achteraf terug te zien.

 

Interesse gewekt? 

Hieronder staan enkele foto's van eerdere bruiloften weergegeven. Als team bieden we een concept aan waarbij we fotografie, videografie, een tastbaar album met afdrukken én alle opnamen digitaal aanbieden.  Bekijk voor meer informatie omtrent de pakketmogelijkheden, het team en natuurlijk voorbeelden van foto's en video's op de website van Totem.