Luna AI


Fotoreportage van Luna AI

Recent fotografeerde ik drie jonge ondernemers uit Eindhoven voor perspublicaties. In 2022 begonnen zij samen start-up Luna AI. Een AI-tool waarmee sales professionals en bedrijven geholpen worden met het schrijven van hun acquisitie berichten. Hiermee wordt een deel van het sales proces uit handen genomen waarmee klanten tijd kunnen besparen in het sales proces. We hebben voor deze reportage gebruik gemaakt van een kantoor omgeving in het welbekende Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Voor de foto's die we buiten genomen hebben, kozen we voor het sfeervolle plein waar verschillende cafés en restaurantjes aan liggen.

 

Toonaangevend binnen de AI wereld

In de wereld van technologie en kunstmatige intelligentie (AI) is Luna AI een naam die steeds vaker opduikt. Dit bedrijf, opgericht met een duidelijke visie en een missie om de grenzen van AI te verleggen, heeft sinds zijn oprichting in 2022 aanzienlijke vooruitgang geboekt. Met een team van gepassioneerde developers en professionals heeft Luna AI een plek veroverd in de AI-industrie.

 

Oprichting en geschiedenis

Luna AI zag het levenslicht in 2022, opgericht door Robin Salimans, Jean-Paul Klerks en Steven Nelemans. Het bedrijf werd gelanceerd met het doel om bedrijven en sales professionals een tool te geven die in staat is om sales berichten te schrijven welke door AI gegenereerd worden.

 

Rooskleurige toekomst

Luna AI heeft inmiddels meerdere investeringsrondes gehad waarbij het diverse partijen heeft aangetrokken. We kunnen er dan ook zeker van zijn dat we de komende jaren nog meer gaan zien en horen van deze Eindhovense start-up. Bezoek hier de website van Luna en kom erachter wat deze software voor jouw onderneming kan betekenen.

 

Bekijk hieronder de reportage die ik voor hen maakte. Klik op de foto's voor een vergroting.

 

Uw onderneming, product of uw collega's ook op een mooie manier in beeld laten brengen? Dat kan, neem gerust contact met mij op, ik bespreek de mogelijkheden graag met u.