Politie BMW R 1250 RT


Politie Eindhoven en BMW R 1250 RT door Jordy Leenders.

Fotoreportage van nieuwe BMW R 1250 RT

Recent fotografeerde ik de nieuwste aanwinst van Politie Eindhoven, een gloednieuwe BMW R 1250 RT. Deze motorfiets is voorzien van alle denkbare snufjes die je als agent nodig hebt om je dienst zo veilig en goed mogelijk uit te voeren.

 

Krachtige motor

Met de R 1250 RT tilt BMW het begrip kracht naar een nieuw niveau. De motor wordt aangedreven door een 1254cc-boxermotor met variabele nokkenasregeling, die zorgt voor een groot koppel en dito rijplezier. Met een vermogen van minimaal 136 PK en een koppel van minimaal 143 NM in combinatie met een gewicht van ruim 272 KG, zal deze motor geen moeite hebben om zijn doelgroep bij te houden.

 

Rijcomfort

Comfort staat centraal bij de BMW R 1250 RT. De motor is ontworpen met langeafstandsrijden in gedachten en biedt standaard al een breed scala aan functies. De verstelbare zithoogte en ergonomisch geplaatste bedieningselementen zorgen voor een ontspannen zithouding, zelfs tijdens lange ritten. De optionele verwarmde zittingen en handgrepen zorgen ervoor dat er comfortabel gereden kan worden, ondanks het weer.

 

Uw motorzaak ook professioneel in beeld?

Heeft u na het bekijken van deze foto's inspiratie gekregen voor mooi beeldmateriaal van uw motorzaak? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, ik bekijk graag samen met u hoe uw bedrijf het beste vastgelegd kan worden.

 

 

Bekijk de foto's hieronder, klik erop voor een vergroting.